4/06/2010

Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad.





Amúgy ha már itt tartunk. Mi a neved? Hol jöttél oda? És mivel koptattalak le?:O És mikor?:O

Najó ez most rengeteg kérdés de kiváncsivá tettél :D

5 megjegyzés:

  1. Mindez 1 essős estén történt én igaz,hogy eléggé hogyis mondjam illuminált állapotban voltam hisz ha már szülinapom volt úgy éreztem ennyit csak megérdemlek hogy sokat ihatok :).Én nyitásra ottvoltam glam ben és ott elkezdtem mindenkivel kavarni szinte akit csak látok, mivel akkori barátnőmmel 1 hete szakítottam mert megcsalt...És jöttél te először csak megnéztelek magamnak de mindenhol csak azt néztem te hol lehetsz.
    Ciklonnal ültetek egyedül és úgy gondoltam most itt az esély,hogy odamenjek hozzád.
    Leültem hozzátok barátommal együtt akivel jöttem,jó nem azt mondom h nem próbálkoztam de ez volt a legroszabb semmit se válaszoltatok és ez 1000 lekoptatásnál is roszabb volt.Majd elmentél és még 1 órát néztem,hogy hol lehetsz de nem találtalak.
    Így szomorúan tértem haza és csak rád gondoltam fagyoskodva a megállóban ülve.
    És azóta is eszembe jutsz sokszór :)

    VálaszTörlés
  2. És véletlenül nem vettél fel msnre? Lehet emlékszem rád.. :D

    VálaszTörlés
  3. De felvettelek :)

    VálaszTörlés
  4. ha tudod ki vagyom és úgy gondolod írj rám de ha hülyeséggel zavartalak akkor bocsánat...

    VálaszTörlés
  5. Nem tudok rádírni mert olyan 900 partnerem van kb msnen és fogalmam sincs melyik vagy te valószinűleg akkor sem esne le ha rámírnál csak az arcodra emlékszem de ha rámírsz és mondod kivagy akkor egyszerűbb lenne :D

    VálaszTörlés