4/03/2010

Ma képtelen vagyok kikelni az ágyamból..És képtelen vagyok kiverni téged a fejemből..

Hát a mai nap elég unalmas és semmit mondó volt mégis döntő.
Ugye már 1 hete, hogy Ciklon itt van. Viszont ma felhívták és elment reggel8kor.
Én addig kitakaritottam a szobám. A zene üvöltött és olyan tisztaság lett itt pár órán belül, hogy jó érzés volt bejönni.
Nem mintha eddig kosz lett volna de azért ráfért..xD
Aztán egy olyan szám következett ami felvetett szép?!? inkább... olyan emlékeket amiket pont a szépségük miatt szeretnék elfelejteni.
Lekuporodtam a szoba közepére és megsirattam ezeket az emlékeket.
Minden eggyes sírással ami napi szinten rámtőr többször is könyebb búcsút inteni.
A mai azthiszem elég furcsa volt..Pont akkor ért vissza Ciklon ( talán nekem nem megy egyedül lenni :') ) és megvígasztalt és volt egy bejegyzésem pár nappal ezelőtt amit már rég töröltem de összefoglalva arról szólt, hogy sosem akarom elfelejteni ezeket az emlékeket. Mert mennyire rossz lenne ha már nem emlékeznék a hangjára az arcára a szavaira.
És hirtelen azon kaptam magam, hogy nem tudom felidézni a hangját.Egyszerűen nem emlékszek rá.Hihetetlen milyen gyorsan felejtek.Azthiszem a mai napi kiborulásom volt az utolsó. Teljesen komolyan és őszintén mondhatom, hogy nem érzek semmit.
Nem is volt azthiszem semmi sem komoly amit éreztem. Már csak arra emlékszem mit nem szerettem benne xD De nem gyülölöm nem kell félre érteni. Egyszerűen teljesen közömbösek az érzéseim iránta és nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ezt érzem majd de azthiszem ennek megvan az oka mint, ahogy mindenennek. A lényeg, hogy mivel már nem beszélek az illetővel és jó ideje nem is láttam így nem kell attól félnem, hogy fájni fog még az emléke a jövőben. Sőt szerintem már az sem érdekelne ha beszélnem kéne vele persze erre nincs esély ugyanis msnen nem beszélgetek túl sűrűn senkivel és a szünetet itthon töltöm és valszin utána se olyan helyre fogok menni ahol lehet, hogy összefutok vele nagy mértékben kerülni fogom a jövőben ezen nem változtatok.
Már csak az lenne a jó ha most jönne valaki aki mégszebbé tenné az életem:P
De ha nem.az sem baj ^^. Itt a nyár :D Nemsokára..

3 megjegyzés:

  1. Minden jó ha a vége jó? :),
    csak a boldogságot sose zárt ajtókkal várd ^^

    Ádyyy

    VálaszTörlés
  2. biztos jön valaki aki szebé teszi az életed csak várnod kell és nem keresni:)(saját tapasztalat)és szerintem bárt ezt csak azér mondom mert szerintme sok ebernél bevált már szoval szerintem kerüld az ilyen barátokból suliból haver haverjának a ismeröseit szal érted ha elvan zárva a megszokot életedtől és ugy pottyan bele az ezerszer szebb:)

    VálaszTörlés
  3. *____* én szívesen szebbé tenném az életed :)
    Érted bármit képes lennék megtenni :)

    VálaszTörlés