3/16/2010

Sajnos ez egy olyan játék ahol nincs mégegy dobás..=/

Mikor kicsi voltam mindig ovónő akartam lenni.
Szerettem a gyerekeket akikkel oviba jártam, mert sokat játszottunk eggyütt.
Mikor suliba kerültem minden megváltozott. Az emberek rendszerint kiközösítettek és nem fogadták el, hogy más vagyok mint ők. Voltak barátaim..Szerettek is..De ahogy elköltöztünk másik suliba kelett mennem egy vidéki porfészek álltalánosába ahol mondanom sem kell, mennyire megváltozott az élet. Gyülöltek. Túl pesti voltam nekik.
Nagyon fájt de később megtanultam elnyomni magamban. Akkor rájöttem, hogy jó szinésznő lenne belőlem. Az újabb vágy volt a jövő felé tekintve. Később ez is elmúlt. Rájöttem mennyire szeretek énekelni éjjel nappal csak énekeltem.Énekeltem ha jó kedvem volt, énekeltem ha bántott valami. Énekeltem mikor vígasztaltam valakit..Énekeltem annak aki fontos volt nekem.Szóval később már énekesnő akartam lenni.Anyunak elmondtam aki beiratott a zeneiskolába és azt mondta, hogy úgyis megunom. De nem baj mert az lehetek ami akarok. Igaza volt meguntam.És most visszasírom. De egyvalamiben nem volt igaza..Nem lehetek az ami akarok..Sosem lehetek az ő barátnője... (Igazából ezt nem tudom miért meséltem el. Lényegtelen..)

Ma voltam Ancsival árkádba aztán odajött egy ember és Istenről beszélt fél órát mire megszólal "Na ittvannak a barátaitok" hátra néztem és Ciklon,Dinó,stb.Ciklont nem láttam hetek óta eléggé elhanyagoltuk egymást:( Most jó volt látni^^.

Anyu ma a számba tömte a gyógyszert azt mondta a halálomon vagyok.Érdekes én úgyérzem sosem voltam jobban.Mindig jó kedvem van talán az váltja ki belőlem, hogy már szarok mindenre, vagy valami más? Minden omlik össze semmisem jobb mint eddig sőt..És mégis..Jól érzem magam. Bárcsak tudnám mi okozza.Oo

Mármint..Nem mintha ez baj lenne:$
Csak..Olyan csend van..Ez sem baj.Mikor csend van tudom hova tartozok. Rendbe fogok jönni.Telnek a napok semmi különleges.Hétköznapi élet.végre?!?!

"Belefáradtam, hogy olyan csatát vívjak amit nem nyerek meg."
Így más úton keresem ami nekem jár.Ezt lényegében csak páran fogják érteni.





Mindig ezt hallom mostanában.Öcsém éjjel nappal shreket néz. A fejemben van és nem szabadulok tőle. Egy újabb szám amit nem szabad hallanom, hisz önkéntelenül is elsírom magam ha csak meghallom. Most akarom utoljára hallani.:) De bekell valanni gyönyörű^^

1 megjegyzés:

  1. Ez a mondatod megkönnyeztetett:( :.....Nem lehetek az ami akarok..Sosem lehetek az ő barátnője...
    Egy Barátnő anyuka:)

    VálaszTörlés